Categories
Activiteiten

Rondetafelgesprek De Havelaar: verleden, heden en toekomst

Donderdag 5 maart vanaf 19:30 uur in Buurthuis De Havelaar

Voor het 40-jarig jubileum van de Havelaar zijn de trekkers van toen en nu in de archieven gedoken. Dit leverde VHS-banden, ordners vol met de Havelaarkrant, persoonlijke archieven, krantenknipsels en natuurlijk heel veel foto’s en posters op. Een deel hiervan krijgt een plek tijdens het jubileum-weekend van 6, 7 en 8 maart. Maar tijdens het doorkijken van al het materiaal ontstond het idee om een tijdlijn te maken van wat er door de jaren heen allemaal op het Zimmerterrein (zie bijgevoegde luchtfoto) is gebeurd vanaf 1970. Dit heeft een mooie video en een tekst opgeleverd over hoe verschillende betrokken partijen ‘de dingen’ deden rondom het Landje van Ome Kick, de Porte-cabin, het Buurtcentrum De Havelaar en het Huis van de Wijk De Havelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *